Ook vandaag kon trainer Johan Schoenmaker niet beschikken over een complete selectie.
Nog steeds geplaagd door blessure’s, schorsing en ziekte moesten een aantal spelers van het 2e elftal mee om het team aan te vullen.
De volgende 11 spelers begonnen aan de wedstrijd,
Marvin, Tim, Rick, Remco, Drè, Jeroen, Nieck, Danny, Jan-Willem, Arne en Dolf
Wisselspelers waren Michel en Jan

Snel werd duidelijk dat WEO volop de aanval zal gaan spelen.
Veel lange ballen van achteruit die hoog in het strafschop gebied kwamen leverde best wat gevaar op voor het doel van Marvin. In het begin waren er ook wat kansjes.
Maar met schoten net naast en een kopbal over het doel hield JVV de 0 vast.
Het was pas in de 19e minuut dat WEO het doel wist te vinden. Een voorzet van links werd prima binnen gekopt. 1 – 0

Na de aftrap kwam JVV heel dicht bij de gelijkmaker. Een goede voorzet van rechts van Nieck kwam terecht bij Dolf. Dolf kreeg de bal niet helemaal goed onder controle en zijn schot miste wat kracht.
Even later werd een speler van WEO niet afgestopt. Hij passeerde een aantal spelers en met een droog schot vanaf de linkerkant werd het 2 – 0.

In de eerste helft kreeg JVV nog een goede kans om iets terug te komen in de wedstrijd.
Het was in de 44e minuut toen Nieck weer een mooie pass gaf op Dolf,
zijn schot werd gestopt door de keeper van WEO.
In de tegenaanval was het wel raak. En snel uitgevoerde counter werd goed uitgespeeld. 3 - 0

Vlak voor het rust signaal kreeg WEO nog een corner. De bal kwam hoog in het strafschop gebied en met een rake kopbal werd de rust stand 4 – 0

Aan het begin van de 2e helft meteen een dubbele wissel bij JVV.
Remco ging eruit voor Michel en Rick (met blessure) werd vervangen door Jan

Na 10 minuten spelen was er weer pech voor JVV. Keeper Marvin kwam ongelukkig terecht en had veel last van zijn ribben. Na behandeling ging hij nog even verder maar bij een volgende poging een bal te stoppen was het duidelijk, Marvin kon niet meer verder.
JVV moest helaas verder met 10 man omdat er geen wissel spelers meer op de bank zaten.
Jan (net ingevallen als speler en normaal keeper 2e elftal) ging nu op doel staan.

Het duurde even voordat er weer wat kansjes kwamen. Het spel speelde zich veel af op het middenveld. WEO kreeg in deze fase 1 grote kans. Na een aanval een hard schot maar deze werd goed gestopt door Jan.

Half weg de 2e helft begon je te merken dat JVV met 10 man stond te spelen en dat de conditie een rol ging spelen. WEO bleef in een hoog tempo voetballen en na 29 minuten konden ze dan het net ook weer vinden. Met een schot van afstand was Jan kansloos. 5 – 0

Even later ging een speler van WEO alleen op het doel af van JVV.
Na wat schuinbewegingen schoot hij de bal hard binnen. 6 -0

Ook JVV kreeg nog een mooie kans om te scoren.
Het was Arne die zag dat de keeper iets te ver voor zijn doel stond.
Zijn lob ging net naast het doel.

Met nog 5 minuten op de klok ging een speler alleen aan de loop met de bal.
En van afstand kon hij makkelijk scoren. 7 – 0
Snel na de aftrap verloor JVV de bal op het middenveld, WEO speelde de bal snel naar voren waar alle vele spelers stonden te wachten om te kunnen scoren. 8 – 0

Voor iedereen mocht de wedstrijd gestopt worden na 45 minuten, echter de scheidsrechter telde nogal wat blessure tijd erbij.
Na een kleine 10 minuten blessure tijd werd er nog een overtreding gemaakt door JVV in het strafschop gebied. Een penalty voor WEO die niet gemist werd.

Eindstand 9 – 0