maandag 14 september 2015

Bareveld 1 - JVV 1 (13-0)

Na een kleine nederlaag tegen Gasselternijveen moest JVV 1 vandaag vol aan de bak tegen titel kandidaat Bareveld 1 in het gelijknamige dorpje.
Een zware dobber met ook vandaag nog een JVV dat zonder een aantal spelers vanwege blessure’s niet op volle sterkte kon aantreden.
De basis elf waren:
Danny, Johan, Nieck, Tim, Rick, Geert-Jan, Jeroen, Roy, Arne, Dani en Jan-Willem
Wisselspelers waren Drè, Remco en Dolf
Scheidsrechter was de heer G. Venema

Al vrij snel werd duidelijk dat het een zware middag zal gaan worden voor JVV.
Vanaf het begin ging Bareveld druk zetten en met veel lange ballen van achteruit was er veel gevaar voor het doel van Danny.
Het duurde dan ook niet lang dat de 1 – 0 op het scorebord zou komen te staan.
En die kwam dan ook na 5 minuten spelen. Een foutje in de verdediging door niet goed weg te werken werd een makkelijke prooi voor de tegenstander.

De verdere verloop van de eerste helft werd eentonig.
Veel foutjes bij JVV die direct werden afgestraft door Bareveld.
JVV kwam zelf amper aan voetballen toe en kreeg de bal maar moeilijk weg.
De vele kansen werden dan ook volop benut.
De teller stond na 45 minuten dan ook op een 8 – 0 rust stand.

Veel eer valt er dan de 2e helft niet te halen. In de rust was het ook duidelijk voor iedereen.
JVV maakt teveel fouten en met een tegenstander als Bareveld ga je naar de slachtbank.
De 2e helft bleven Jan-Willem en Johan (blessure) achter in de kleedkamer.
Invallers waren Remco en Drè.

Al na 1 minuut spelen in de 2e helft ging Bareveld door met scoren.
Een bal werd weer slecht weggewerkt en met een lob over de keeper werd het 9 – 0.
Even een later een schot van afstand, en de dubbele cijfers stond op het scorebord. 10 - 0
Na 14 minuten was er een overtreding op Drè, hij kreeg weer een schop tegen zijn knie.
Dit was ook meteen weer het einde van zijn wedstrijd. Hij verliet het veld en Dolf kwam er in.
Na 22 minuten spelen was er nog meer pech voor JVV.
Een schot van afstand, Danny dook naar de bal maar viel ongelukkig en liet de bal los.
Bareveld scoorde wel. 11 – 0 maar het ergste was dat Danny in zijn val op zijn schouder terecht was gekomen. Duidelijk werd dat hij niet verder kon als doelman.
3 wissels waren er al geweest, nood breekt wet en moest Nieck een keepers shirt aantrekken.
Hierna moest JVV verder spelen met 10 man.

In de resterende  15 minuten scoorde Bareveld nog 2 keer.
Eindstand was dan ook 13 – 0