maandag 28 september 2015

SPW 4 - JVV 2 (1 - 7)

Afgelopen zondag ging JVV 2 op bezoek bij SPW 4 voor hun competitie wedstrijd in Stadskanaal.
Coach Jo Zomer begon met de volgende 11 spelers,
Jan, Arjan, Harry, Jan, Michel, Henk, Jesper, Dolf, Dennis, Ronny en Harnold
Wisselspelers waren Jordy, Roy, Erwin en Harry
JVV kwam meteen goed uit de start blokken. Een mooie aanval met een mooi afstandschot van Jesper. De keeper van SPW tikte de bal tot hoekschop. Hier kwam verder niks uit.
Dit was ook meteen een van de laatste actie’s van Jesper. Na een overtreding moest hij met een enkel blessure het veld verlaten. Zijn plaats werd ingenomen door Roy.

Na 19 minuten ging de scheidsrechter in de fout. Een overtreding buiten het strafschop gebied werd door hem op de stip gelegd. Vele protesten van JVV hielpen niet. SPW scoorde makkelijk dankzij een cadeautje van de gulle scheidsrechter. 1 – 0

Na 22 minuten spelen kreeg JVV de verdiende gelijkmaker. Na een aanval kwam de bal bij Roy,
en met zijn rechter been schoot hij mooi de 1 – 1 binnen.

Even later kwam JVV op 1 – 2. Na een corner van Jan kwam de bal terecht bij Dennis.
Hij schoot van buiten het strafschop gebied mooi binnen.

JVV speelde in een hoog tempo en hier kwamen ook genoeg kansjes uit.
Een mooie aanval van JVV met een schot van Henk op de paal, in de rebound stond daar echter goaltjes dief Dolf die de 1 – 3 binnen schoot.

En het was nog niet gedaan voor de rust. Weer een mooie aanval van JVV over rechts die uiteindelijk terecht kwam bij Dennis. Met een verwoestende knal onderkant lat werd het 1 – 4

En vlak voor rust was het nog een keer Dennis die scoorde. Een lange bal van achteruit en een mooie schot maakte hij 1 – 5 en zijn 3e doelpunt van deze ochtend.

De 2e helft kregen een aantal spelers rust en kwam o.a. Harry in het veld
Ook na de thee bleef JVV goed voetballen en kwamen er kansjes om te scoren. Er werden weinig kansen weggegeven. Doelman Jan had weinig te doen deze wedstrijd.

Ongeveer half weg de 2e helft was er weer een mooie aanval van JVV. Nu kwam de bal terecht bij invaller Harry die mooie scoorde van afstand 1 – 6

De laatste doelpunt werd gescoord vlak voor tijd. Een schot van Roy na een corner van Jan werd eerst nog gestopt door de keeper van SPW maar in de rebound scoorde Roy als nog de eindstand op het bord van 1 – 7