vrijdag 4 september 2015

JVV 1 - SVV'04 1 (0 - 8) Beker

Afgelopen zondag speelde JVV 1 een beker wedstrijd tegen SVV’04 uitkomend in de 3e klasse.
JVV was al uitgeschakeld om een ronde verder te kunnen komen. Mede door de zware indeling en ook al de vele blessure’s maakte het dit seizoen lastig om te kunnen stunten.
De laatste beker wedstrijd werd dan ook gezien als een oefen pot met de opdracht de score zo laag mogelijk te houden en vooral als team te strijden.

Ook nu was het moeilijk om een opstelling te maken vanwege blessure’s en vakantie.
Trainer Johan Schoenmaker moest ook zelf verschijnen met voetbal schoenen aan om een team op de been te kunnen brengen.
De volgende 11 spelers begonnen dan ook aan de start:
Danny, Nieck, Johan, Drè, Tim, Kevin, Geert-Jan, Jeroen, Roy, Dani en Arne
Wisselspelers waren Marvin, Remco en Dolf

Al na 5 minuten had JVV weer pech. Een bal kwam in het strafschop gebied.
Danny greep goed in maar nam in zijn duik Drè mee naar de grond.
Drè zijn been bleef staan en en hij verdraaide zijn knie. Einde wedstrijd voor Drè en de blessure lijst werd weer langer. Zijn vervanger werd Remco.

SVV’04 had een hoog tempo in de wedstrijd maar echte kansen waren er niet. Wel wat schoten van afstand maar vaak over, naast of Danny kon goed ingrijpen.
Tot aan de 26e minuut kon de verse 5e klasse een 3e klasse van het scoren af houden.
Na een corner kwam een schot van links die wel raak was. 0 – 1

Hierna bleef het tempo hoog met veel schoten op het doel van JVV. Tot aan de rust scoorde de ploeg uit Schoonebeek dan ook nog 2 keer.
Rust stand 0 – 3

Na de rust bleef het ook eenrichtingsverkeer. SVV’04 was continu in de aanval.
De score liep dan ook al snel op naar 0 – 4 en 0 – 5.

Na 11 minuten in de 2e helft kreeg JVV dan toch 1 kans om iets terug te doen.
Arne werd aangespeeld even buiten de 16 meter gebied. Hij draaide bij zijn tegenstander weg en schoot op doel. Helaas voor JVV ging het schot net naast.

De gasten bleven echter wel het doel vinden. Na 90 minuten stond het scorebord dan ook op 0 – 8
Ondanks deze score was het toch een kleine overwinning voor JVV. De hoop was om de score zo laag mogelijk te houden. Met man en macht heeft JVV tegenstand geboden. En als je dan de kansen en schoten bij elkaar gaat optellen mogen we tevreden zijn met de strijdlust van JVV en de toch lage eind uitslag.

Er zijn van deze wedstrijd ook foto’s gemaakt die terug te vinden zijn op de pagina.
Ook Altjo Wubbema bedankt voor de mooie foto’s.

Komende zondag begint de competitie voor JVV met een thuiswedstrijd tegen Gasselternijveen.