maandag 5 oktober 2020

JVV 1 verliest van Roswinkel Sp. 1

Afgelopen zondag verloor JVV 1 de thuiswedstrijd tegen Roswinkel Sp. 1 met 0 - 6.
Er werd gespeeld zonder publiek vanwege de corona maatregelen.
De wedstrijd is wel live uitgezonden via onze Facebook pagina
waar toch vele mensen mee hebben kunnen kijken.

De wedstrijd zelf kunnen we niet veel over schrijven. JVV kon de 1e helft redelijk mee komen met Roswinkel maar kreeg niet echt uitgespeelde kansen.
JVV probeerde met lange ballen de voorwaartsen te bereiken maar dit was vaak onbegonnen werk.

Roswinkel bouwde rustig op en wachten op kansjes die er ook wel kwamen.
Maar het was aan doelman Martin Rozeveld te danken dat de 0 stand lang bleef staan.
Na 15 minuten spelen kwam Roswinkel wel op een 0-1 voorsprong.
Dit was ook tevens de rust stand.

Na de thee waren er wat omzettingen geweest en probeerde JVV wat aanvallender te voetballen.
Dit pakte niet goed uit zowel wat het spel betreft van JVV als de ruimte die er kwam voor Roswinkel.

Na 58 minuten spelen was er een duel op het middenveld waar een speler van Roswinkel een behoorlijke tackel maakte op Roy Brons.
Roy lag op de grond en trapte na.
Dit zag de scheidsrechter en gaf Roy direct rood.

Een kleine 10 minuten kon JVV de 0-1 stand vast houden maar hierna ging het vrij snel voor Roswinkel.
Kans op kans en de score liep vrij snel op naar een 0 - 6 eindstand.

Het was voor JVV 1 een dag om snel te vergeten en te herpakken.
Komende zondag wacht de volgende tegenstander de Treffers'16 in 2e exploermond op JVV 1.