maandag 5 oktober 2020

JVV 2 wint ook van Stadskanaal 6

JVV 2 speelde zondag ochtend tegen Stadskanaal 6.
Zonder publiek vanwege de corona maatregelen werd er een mooie wedstrijd gespeeld.
2 teams die kans op kans kregen, het werd dan ook een doelpuntrijk duel.

Al vrij snel kwam Stadskanaal op 0-1.
Maar JVV kwam binnen 5 minuten alweer gelijk en op voorsprong.
De 1-1 werd gemaakt door Jesper Timmerman.
Even later maakte Geert-Jan Westerhof de 2-1.

Na 25 minuten spelen kwam Stadskanaal weer op gelijke hoogte 2-2 door een schot vanaf de zijkant.

Binnen een paar minuten kwam JVV alweer op voorsprong
door een prachtige pegel van Jan Wortelboer. 3-2
En vlak voor rust schoot Harrie Strockmeijer de 4-2 rust stand binnen.

Na rust hetzelfde spel beeld. 2 ploegen die er een leuke wedstrijd van maakten. En ook het scoren ging gewoon door.
Jan Wortelboer maakte zijn 2e goal, dit keer een zacht schotje van buiten de 16 meter waar de keeper van Stadskanaal zich op verkeek. Hij dacht de bal weg te kunnen schieten maar maaide over de bal heen. 5-2

Na 20 minuten in de 2e helft was er een mooie actie aan de rechterkant van het veld met een perfecte voorzet van Geert-Jan Westerhof. Nu stond Jesper Timmerman ook op de goede plek en maakte op mooie wijze zijn 2e doelpunt en de 6-2.

Zo'n 10 minuten voor tijd bracht Stadskanaal weer wat spanning in de wedstrijd.
Een voorzet van links werd goed binnen geschoten. 6-3
Even daarna een schot van buiten de 16 meter. De bal ging via onderkant lat weer het veld in.
Na druk overleg (helaas geen video ref vanwege corona)
werd besloten het doelpunt goed te keuren. 6-4