zondag 11 oktober 2020

JVV Vrouwen 1 starten goed

Vrijdag starten de vrouwen van JVV hun competitie in Westerwolde.
De eerste competitie ronde werd eerder al verplaatst ivm corona.
Tegenstanders voor vandaag waren SV Mussel Vr. 1, Sellingen Vr. 1 en Westerwolde Vr. 1.

JVV vrouwen hadden vandaag precies een team op de been en hadden geen mogelijkheid tot wisselen.
Dit mede door blessures en werkzaamheden.
De eerste wedstrijd ging tegen de vrouwen van Mussel Vr. 1

⚽ JVV Vr. 1 - SV Mussel Vr. 1  0 - 1

De 1e kans in de wedstrijd was voor Mussel.
Maar een een hard schot ging naast het doel.
Even later was het JVV die een grote kans kreeg.
Een uit trap van Sharon kwam terecht bij Demi.
Haar schot ging net naast.
Na 7 minuten spelen was het wel raak. Bal verlies voor JVV waar Mussel snel naar voren uit kwam en scoorde makkelijk de 0 - 1.
JVV kreeg nog 1 kans in deze wedstrijd, een schot van Judith ging net over.

⚽ JVV Vr. 1 - Sellingen Vr. 1  1 - 0

De 2e wedstrijd zaten de vrouwen van JVV goed in de wedstrijd. Er werd goed gestreden en er kwamen ook kansen. Na 4 minuten was de grootste kans zelfs voor keepster Sharon van JVV die kans zag om mee naar voren te gaan. Een hard schot van haar kwam recht in het gezicht van de keepster van Sellingen.
Dit bracht de redding voor Sellingen.
Na 8 minuten spelen was het wel raak voor JVV.
Elina de Roo liep goed door op de keepster en schoot de bal goed binnen. Eindstand 1-0 voor JVV

⚽ Westerwolde Vr. 1 - JVV Vr. 1 Vr. 1  1 - 0

De laatste wedstrijd voor deze avond ging tegen thuisploeg Westerwolde Vr.1. Ook deze wedstrijd kon alle kanten op gaan. 2 gelijkwaardige teams die er een leuke wedstrijd van maakten. Na 4 minuten nam de thuisploeg een 1-0 voorsprong door een schot vanaf de zijkant.
Grootste kans voor JVV kwam op naam van Demi.
Haar harde schot werd goed gestopt door de keeper van Westerwolde.

De eerste competitie ronde voor de vrouwen zit erop. 1 gewonnen en 2 nipte verlies partijen.
Complimenten aan dit 7-tal die zonder wissels toch 3 mooie wedstrijden lieten zien.