zondag 11 oktober 2020

JVV 1 verliest van De Treffer'16

JVV 1 ging zondag op bezoek in 2e Exloërmond bij De Treffer'16.
Ook nu werd er zonder publiek gespeeld vanwege de corona maatregeling.

De eerste 20 minuten van de wedstrijd was slecht. Er waren wat kleine kansjes voor de thuisploeg maar echt gevaarlijk werd het niet voor het doel van Martin.
Het eerste gevaar van JVV kwam na 30 minuten spelen.
Een vrije trap werd genomen door Lars Kamies, zijn schot werd een prooi voor de goalie van de Treffer'16.

Vlak voor het rust signaal was er een mooie aanval van JVV. De bal kwam uit eindelijk terecht bij Nieck Bentum, zijn schot werd eerst gestopt maar in de rebound scoorde Nieck alsnog.
Hevige protesten waren er richting scheidsrechter Koerntjes-Smid van de Treffer'16 omdat Nieck buitenspel zal hebben gestaan.
De scheidsrechter nam deze beslissing over, het doelpunt werd afgekeurd.
Dit terwijl de warrige scheidsrechter een aantal keren assistent scheidsrechter van JVV de signalen van buitenspel niet over nam.

Rust stand was 0 - 0

Na rust was de 1e grote kans voor JVV. Een schot van Roy Veen werd goed gepakt door de keeper van de thuisploeg.

Na 16 minuten spelen werd er een fout gemaakt in de verdediging.
Bal verlies vlak bij eigen strafschop gebied werd afgestraft door de Treffer'16. 1 - 0

Even later weer een fout in de verdediging, en een schot van afstand de 2 - 0

JVV ging vanaf toen meer risico's nemen maar de echte kansen bleven uit.
Het werd zelfs nog erger na 37 minuten spelen, een speler van de Treffer'16 kreeg vrij door gang naar het doel van JVV. Niemand greep in en de Treffer'16 kwam op een riante 3 - 0 voor sprong.

Vlak voor tijd kwam nog de ere treffer. Een mooi schot van afstand van Thomas Meijer die de eindstand bepaalde op 3 - 1.