zondag 27 september 2020

JVV 1 verliest 1e competitie wedstrijd

Voor JVV 1 begon afgelopen zondag de competitie met een wedstrijd tegen de koploper GKC 1.
De ploeg uit Gasselte versloeg vorige week nog Veelerveen met ruime cijfers. (6-2).
De wedstrijdbal werd beschikbaar gestld door Gadero, Tuinhout, Vloeren en Sierbestrating

Al vrij snel werd duidelijk dat het een lastige middag zal worden voor JVV.
GKC had veel balbezit en speelde veel op de helft van JVV.
De momenten dat JVV balbezit had kwamen ze niet verder dan de midden lijn.

Ook vrij vroeg in de wedstrijd scoorden de gasten de 0 - 1
En binnen 10 minuten stond ook al de 0 - 2 op het scorebord.

En half weg de 1e helft kwam GKC op een 0 - 3 stand.

Tot aan de rust waren er nog wat kansjes voor de gasten, maar Martin Rozeveld kon voorkomen dat de ruststand hoger ging uit vallen.

Na de thee kwamen er wat omzettingen in het veld.
Lorenzo Kenswiel werd gewisseld, voor hem kwam Jasper de Zwart in het veld.
Nieck Bentum ging voorin spelen en vanaf dat moment kwam er iets meer druk en kansjes voor JVV.

Doel pogingen van Roy Veen en Nieck Bentum werden goed gepakt door de keeper van GKC.

Na 28 minuten in de 2e helft kwam pas de 1e kans weer voor de gasten. Maar een goede redding wederom van Martin Rozeveld met zijn voet hield GKC van het scoren af.

Na 33 minuten kwam GKC wel weer aan een goede aanval toe, een speler van GKC loopt zo uit de rug van een verdediger van JVV en gaat alleen op de keeper af en scoort de 0 - 4.

Na de aftrap gelijk weer balbezit voor GKC en met een snelle aanval binnen 1 minuut de 0 - 5.

Even later werd de eindstand bepaald. Bal werd vanaf de linkerkant voor gegeven en de spits van GKC kan binnen tikken 0 - 6