JVV is sinds vorige week alweer aan het trainen voor het nieuwe seizoen 2015/2016.
Afgelopen donderdag 13 augustus de eerste oefenwedstrijd tegen NWVV uitkomend in de 4e klasse D van het zaterdag voetbal.
Door o.a. blessure’s en vakantie waren er diverse spelers die helaas niet konden spelen.
Christian, Jan-Willem, Patrick en Arne waren vandaag afwezig.
De volgende 11 spelers begonnen aan de wedstrijd,
Danny, Rick, Tim, Nieck, Roy, Geert-Jan, Jeroen, Nick, Kevin, Drè en Dani
De wisselspelers waren Marvin, Remco en Dolf
Het was JVV die vanaf het begin veel in balbezit was en na 3 minuten kreeg JVV meteen een grote kans om op voorsprong te komen. Balverlies van NWVV waar Dani alert op reageerde, hij ging alleen op de keeper af en probeerde met een lobje te keeper te passeren, de goalie kreeg de bal nog maar net onder controle.
Na 18 minuten was de volgende kans, en alweer voor JVV. Een mooie pass tussendoor van Kevin op Dani, hij schoot in eens op doel met links maar de bal ging net over.
De eerste kans voor de gasten uit Nieuw Weerdinge kwam pas na 26 minuten spelen.
Na een corner kopte een NWVV speler de bal net naast.
Na een half uur te hebben gespeeld verloor JVV de bal ergens op het middenveld.
NWVV kwam er razend snel uit met een counter. De bal kwam goed voor en met een intikker kwamen de gasten tegen de verhouding in op voorsprong. 0 – 1
Tot aan de rust zijn er nog 3 kansen te melden.
Een mooie aanval van JVV met een hard schot van Drè net naast.
NWVV kreeg na 35 minuten een vrije trap vanaf de linker kant. De bal kwam net buiten de 16 meter gebied terecht, daar stond een speler die de bal ineens schoot, maar de bal kwam op de paal.
De laatste kans in de eerste helft was ook voor de gasten.
Na een corner een schot net over het doel van Danny.
Rust stand 0 – 1
De 2e helft kwamen Dolf en Remco binnen de lijnen voor Geert-Jan en Nieck
Ook nu begon JVV weer goed. Al na 6 minuten spelen ging Drè alleen op de keeper af.
Hij probeerde te schieten, de bal kwam via de keeper terecht bij Dolf. Zijn schot ging net naast.
Even later kreeg NWVV een corner. De bal kwam hoog in het strafschopgebied en door een kopbal kwam de stand op 0 – 2
Na 15 minuten spelen kregen de gasten een penalty na een overtreding in het strafschop gebied.
Danny kon de penalty niet tegenhouden, en de scorebord stond op 0 – 3
JVV kreeg in de rest van de 2e helft nog een mooie kans om iets aan de stand te doen.
Een mooi schot van Jeroen ging net over.
De laatste kans was voor NWVV, een bal kwam van de linkerkant, het werd een intikker en zo stond de eindstand van 0 – 4 op het scorebord.
Komende zondag speelt JVV haar 2e oefen wedstrijd tegen competitiegenoot Drieborg in Drieborg.