dinsdag 18 augustus 2015

Drieborg 1 - JVV 1 (1 - 2) Oefenwedstrijd

Afgelopen zondag stond alweer een oefenwedstrijd op het programma voor JVV 1.
Deze keer een tegenstander die we nog 2 keer tegen gaan komen in de competitie namelijk Drieborg.
De volgende 11 spelers begonnen vandaag aan de wedstrijd:
Marvin, Tim, Remco, Rick, Drè, Jeroen, Kevin, Roy, Geert-Jan, Jesper en Dani
Wisselspelers waren Danny en Dolf

Het eerste gevaar was direct in het begin voor de thuisploeg Drieborg.  Een schot ging net voorlangs het doel van Marvin.
Nog geen minuut later kreeg JVV haar eerste kans.  Een vrije trap genomen door Jesper ging net naast.

Na 7 minuten spelen kwam er weer een kans voor Drieborg. Een hard schot werd prima gestopt door Marvin, in de rebound schoot de thuisploeg naast.

Het tempo lag vrij hoog en er waren veel kansjes over en weer. Maar het was half weg de eerste helft toen Jesper een mooie pass gaf op op Geert-Jan die op snelheid alleen op de keeper af ging en de bal mooie in de lange hoek binnen schoot. 0 – 1

Na de aftrap was er alweer een snelle counter te melden voor Drieborg na bal verlies op het middenveld, maar ook bij het afwerken stond weer Marvin in de weg.

Na 33 minuten spelen was er weer een mooie pass van Jesper op de weg sprintende Dani, Hij ging alleen op de keeper af en met een schitterend lobje over de keeper kwam de voorsprong op 0 – 2
Na de rust kwamen Danny en Dolf in het veld voor Remco en Geert-Jan.

Na een kleine 10 minuten spelen in de 2e helft was er een afstandschot van Drieborg,
Marvin kon de bal met zijn been uit het doel schoppen maar liep hierbij een blessure op.
Hij moest noodgedwongen het veld verlaten. Danny net koud in het veld moest zijn plek onder de lat weer innemen en Remco kwam als vervanger voor Marvin.

Na 17 minuten spelen kwam een lange bal van achteruit de verdediging van Drieborg.
Drè wou de bal terug koppen maar het werd een ongelukkige terug kopbal die over Danny heen ging. 1 – 2
De rest van de 2e helft waren er kansjes over en weer. Maar JVV hield goed stand.
Een leuke oefenwedstrijd hebben we gezien met 2 ploegen die aan elkaar gewaagd zijn.

Komende vrijdag 21 augustus speelt JVV een oefenwedstrijd tegen het Duitse Collinghorst/Rajen.