JVV 1 ging dit weekend op bezoek bij SPW 1 uit Stadskanaal.
De volgende 11 spelers begonnen aan de wedstrijd:
Marvin, Nieck, Geert-Jan, Danny, Tim, Jan-Willem, Drè, Dani, Rick, Jeroen en Arne
Wisselspelers waren Jordy, Remco en Ronny.

Het eerste gevaar in de wedstrijd was voor SPW. Na zo’n 10 minuten spelen was er een schotje die naast het doel van Marvin ging.

Even later was er weer een aanval voor SPW.
In het strafschop gebied gleed Tim weg,
hij viel (volgens de scheidsrechter) met zijn hand op de bal. Tim kreeg hiervoor een gele kaart en een strafschop tegen. De strafschop werd goed binnen geschoten. 1 – 0

Na 18 minuten spelen kwam het volgende gevaar voor het doel van JVV.
Een speler van SPW kon van dichtbij bijna binnen schieten. Marvin en Tim brachten redding voor de doellijn.

JVV kreeg de grootste kans om terug te komen in de 31ste minuut,
een vrije trap werd genomen door Rick. Zijn schot ging net naast het doel van SPW.

JVV kwam meer en meer in de wedstrijd alleen was het vaak de scheidsrechter die veel floot voor kleine dingetjes. Ook liet hij niet veel dingen toe. Zo werd een tackel van achteren door Jeroen bestraft met een gele kaart.

Vlak voor rust was SPW er vandoor aan de rechterkant van het veld.
Er kwam een voorzet en een speler nam de bal in èèn keer op zijn slof en schoot goed binnen. 2 – 0
Nog net voor het fluitsignaal van de rust kreeg ook Drè een gele kaart voor praten tegen de scheidsrechter.

Tijdens de rust werd besloten nog aanvallender te gaan voetballen. Het is maar 2-0 en we hebben niks te verliezen.
Maar al snel in de 2e helft kreeg JVV weer een tegen doelpunt. Na 7 minuten spelen kreeg SPW een corner die op het gezicht kwam van Geert-Jan. Een eigen doelpunt 3 – 0
Na 16 minuten spelen werd Drè vervangen door Ronny.

JVV speelde op zich een goede wedstrijd, alleen veel verder dan het middenveld liet SPW het niet komen. Ook SPW kwam niet meer in de buurt van het doel van JVV.
Enige gevaar wat te melden is is een schot over het doel van Marvin.
JVV moest nog 1 keer nood gedwongen wisselen, Danny verliet met een knie blessure het veld en zijn plaats werd ingenomen door Remco.

Het spektakel zat in de slot minuten.1 minuut voor tijd was er een goede aanval voor JVV.
Dani kreeg de bal en schoot op de paal, in de rebound schoot Ronny naast.
Direct na deze aanval weer balbezit voor JVV.
Jeroen kreeg de bal op randje 16 meter en werd net binnen de lijnen neer gehaald.
Een strafschop.. De penalty werd perfect binnen geschoten door Tim. 3 – 1

JVV kan terug kijken op een goede wedstrijd waarin een stijgende lijn is te zien.
Dit geeft zeker hoop op de volgende tegenstander(s), komende zondag thuis tegen DWZ