Beide ploegen hadden tot aan deze wedstrijd 3 punten.
JVV begon de wedstrijd met de volgende 11 spelers:
Jan, Tim, Geert-Jan, Danny, Jeroen, Roy, Jordy, Arne, Dani, Rick en Willem-Jan
De wisselspelers waren Dolf, Drè en Remco.
Scheidsrechter heden middag was de heer H.M. de Vries.
De wedstrijdbal werd aangeboden door Scholte-Aalbes

JVV begon goed aan de wedstrijd. Lekker fel op de bal en de eerste kans kwam dan ook al vrij snel.
Een aanval waar Dani een mooie bal gaf op Rick, zijn schot ging net naast het doel.
Nog geen minuut later was de eerste aanval van DWZ. Heel snel ging de bal naar voren en nu was het meteen raak. Een schot in de korte hoek 0 – 1

DWZ kwam na dit doelpunt iets beter in de wedstrijd en kreeg wat kansjes.
Na 14 minuten spelen kwam een speler ineens opduiken vanuit het midden,
een hard schot volgde en het was weer raak. 0 – 2

Ondanks deze harde klap bleef JVV goed voetballen en hard werken. Ook waren er kansjes om terug te komen in de wedstrijd o.a. een vrije trap genomen door Rick,
Dani kreeg er zijn hoofd tegenaan maar kopt naast.
Even later kregen de gasten een vrije trap. De bal krulde om de muur heen en was onhoudbaar voor Jan 0 – 3

Na de aftrap was er snel bal verlies op het middenveld. De bal werd meteen naar voren geschoten waar al een aantal spelers van DWZ vrij stonden. De eerste schot kon nog worden gekeerd maar in de rebound was het wel raak. 0 – 4

Vlak voor het rust signaal was er nog een kans voor JVV.
Roy kwam over de linkerkant op en probeerde van afstand te schieten. Zijn schot ging over.

Na de thee ging JVV toch nog proberen iets te doen aan deze achterstand.
Er werd besloten nog aanvallender te voetballen.
Jordy werd gewisseld voor Dolf.

Maar al na 5 minuten in de 2e helft liet DWZ zien hoe efficiënt ze zijn met scoren.
Een schot van afstand, geen houden aan voor Jan 0 – 5
En het werd nog erger, na 9 minuten weer een kansje, een schot van afstand werd nog wel gestopt door Jan maar ook nu stond een speler van DWZ op de goede plek om binnen te schieten. 0 – 6

JVV bleef telkens maar weer proberen om een aanval op te zetten. En zo nu en dan waren er ook leuke dingen te zien op het veld zoals een mooi schot van Jeroen die net over ging.
Het zit dan ook niet echt mee.

Na 18 minuten spelen in de 2e helft werd Rick vervangen door Remco

Half weg de 2e helft was er een aanval van DWZ over links.
De speler kwam uiteindelijk naar binnen en schoot de 0 – 7 binnen.

En als dan toch alles tegen zit kreeg JVV ook nog een penalty tegen.
Een overtreding net wel / net niet binnen de 16 meter.
De scheidsrechter gaf een penalty die goed binnen werd geschoten. 0 – 8

Vlak voor tijd kreeg JVV nog 2 tegendoelpunten.
Een schot van dichtbij 0 – 9 en nog een schot van afstand 0 – 10
wat als eindstand op het scorebord kwam te staan.
Een volledig geflatteerde uitslag.
Mede dankzij goede inzet en strijdlust van JVV hadden ze meer verdiend dan deze grote nederlaag.

Komende weekend is er geen wedstrijd voor JVV 1. Op 1 november wacht pas de volgende tegenstander in en tegen Veelerveen