Coach Jo Zomer bracht de volgende 11 spelers als start opstelling:
Jan, Erwin, Arjan, Harry, Michel, Jordy, Harnold, Roy, Niek, Dennis en Dolf
Wisselspelers waren Ferdy, Harry en Ronny

In het begin was het even zoeken voor beide ploegen. Kleine kansjes waren er over en weer.
Voor JVV kreeg Dennis een kans na een mooie aanval maar zijn schot werd gepakt door de keeper.
De eerste echte grote kans was voor Bareveld. Een speler passeerde een aantal spelers van JVV inclusief doelman Jan, zijn schot kwam echter op de paal.

Even later was het weer Bareveld die het houtwerk kon vinden. Nu kwam een vrije trap hoog in de 16 meter gebied van JVV, een kopbal van een Bareveld speler kwam boven op de lat.

Na 23 minuten kwam Bareveld wel tot scoren. Een bal komt terecht bij een speler die de bal met een bekeken schot in het hoekje binnen schoot. 1 – 0

JVV bleef ook goed voetballen en hier kwamen ook kansjes uit om te scoren.
Een mooie aanval waar veel JVV spelers bij betrokken waren kwam uit eindelijk terecht bij Niek.
Zijn schot ging net naast het doel.

Na 36 minuten was het Roy die opstoomde langs de linkerkant. Hij gaf een goede voorzet op Dolf die zijn hoofd eronder kreeg. De keeper kreeg nog net zijn vingertoppen er tegen aan en via de achterlijn kreeg JVV een corner.
Uit deze corner volgde een vlotte counter van Bareveld, een aantal spelers waren er snel uit.
Dichtbij kwam een schot, Jan kon de bal eerst nog keren maar in de rebound was het wel raak. 2 – 0

Vlak voor rust kon JVV bijna iets terug doen, een steekpass van Roy op Niek, hij schoot ineens op doel maar de doelman van Bareveld wist ook deze goed te stoppen, in de rebound kopte Dolf naast.

Na de rust werd er gewisseld Ronny, Ferdy en Harry kwamen in het veld voor Dennis, Jordy en Harry.

Tot aan de 23e minuut gebeurde er niet veel.
Bal verlies aan beide kanten en veel spel op het middenveld met weinig spektakel voor de beide doelen. Het was dankzij mis communicatie achterin bij JVV waar een speler van Bareveld dankbaar gebruik van kon maken door van dichtbij binnen te schieten. 3 – 0
De laatste kans in de wedstrijd was voor JVV. Een perfecte voorzet vanaf de rechterkant van Dennis kwam terecht bij Michel. Hij kreeg zijn voet er niet goed tegen aan.

Eindstand Bareveld 4 – JVV 2  3 - 0