zondag 20 september 2020

JVV 2 wint ook 2e competitie wedstrijd

Na de mooie overwinning op PJC 3 (0-5) van vorige week kwam nu ASVB 4 op bezoek in Jipsingboertange om te spelen tegen JVV 2.

Ook op deze zondag ochtend werd weer een leuke wedstrijd gespeeld. De 1e helft speelde JVV goed en er kwamen ook kansjes.
1 van de kansen werd van dichtbij binnen geschoten door Henk Wortelboer. 1-0

Er werd verder niet meer gescoord tot aan het rust signaal, het spektakel ging pas echt beginnen in de 2e helft.

Al vrij snel na het begin signaal van de 2e helft ging Geert-Jan Westerhof alleen op de keeper van ASVB af. Hij omspeelde de keeper simpel en scoorde de 2-1

Even later bracht ASVB de spanning een beetje terug. Van afstand scoorde zij de 2-1

Vanaf dit doelpunt was het alleen nog maar JVV die kansen kreeg en ook prima stonden te voetballen.
Na 14 minuten kwam de keeper van ASVB ver uit zijn goal. Geert-Jan omspeelde de keeper goed en legde de bal pan klaar voor Jan Wortelboer die scoorde. 3-1

2 minuten later was het weer raak. Een mooie aanval ging via Harrie Strockmeijer, ook hij legde de bal panklaar weer voor Jan Wortelboer die zijn 2e doelpunt scoorde deze ochtend. 4-1

Even later was het Jesper Timmerman die een bal op maat gaf aan Harrie Strockmeijer. Hij scoorde de 5-1

En vlak voor tijd kreeg JVV nog een corner.
Jan Wortelboer gaf hem goed voor waarna Henk Wortelboer ook zijn 2e doelpunt scoorde en de eindstand bepaalde op 6-1

2 wedstrijden gespeeld voor JVV 2 en 2x keer winst met hoge score's.