zondag 20 september 2020

JVV 1 uit de beker

Afgelopen donderdag speelde JVV 1 uit bij 3e klasse CEC voor de beker competitie.
Na 2 nederlagen (Buinen en Buinerveen) was het nu een wedstrijd
waar niets meer op het spel stond voor JVV.

Ondanks dat CEC 2 klasse's hoger speelt was er niets op het spel van JVV aan te merken.
Vooral de 1e helft bleef JVV keurig mee voetballen.
CEC had veel balbezit en probeerde met veel hoge ballen JVV te verrassen, maar de verdediging van de mannen uit Tange stond als een blok.
En ook nu weer een prima keepende Martin Rozeveld. Veel ballen kon hij goed keren.

Pas na 18 minuten voetballen kwam CEC tot scoren. Na een aanval door het midden werd het 0-1.
Tot aan de rust bleef JVV goed mee voetballen met af en toe een plaag stootje na een counter.
Maar de mannen van interim trainer Johan Schoenmaker gingen rusten met een 0-1 achterstand.

Ook in de 2e helft, veel balbezit voor CEC maar echt grote en uitgespeelde kansen waren er niet echt.
Na 8 minuten in de 2e helft mocht CEC een corner nemen, deze werd van dichtbij binnen geschoten. 0-2

En na een aanval half weg de 2e helft scoorde CEC nog een doelpunt. 0-3

Tot aan het eindsignaal bleef JVV het proberen.
Er kwamen wat kleine kansjes maar de eindstand stond al op het scorebord. 0-3

De beker competitie is ten einde, JVV 1 kan zich richten op de competitie.
JVV speelde een puike wedstrijd tegen CEC en hoeft zich niet te schamen voor de 0-3 nederlaag.
Het team heeft gestreden om de nederlaag zo klein mogelijk te houden, en dat is perfect gelukt.