zondag 13 september 2020

JVV 2 begint goed aan competitie

Na de mooie overwinning vorige week in de beker tegen Musselkanaal 5 (2-4) moesten de mannen van JVV 2 vandaag beginnen aan de competitie.
Tegenstander vandaag was PJC 3 en er werd wegens omstandigheden gespeeld in Nieuwe Pekela.

De wedstrijd was nog maar net een paar minuten oud en het begon ook nu weer goed voor JVV.
Jan-Willem Schoenmaker schoot de bal goed binnen. 0-1

Even later was het Rick Roffel die van dichtbij de 0-2 op het scorebord kon zetten.
In de rest van de 1e helft bleef JVV 2 goed voetballen, en er kwamen ook kansen om de rust stand nog hoger te maken. Maar de kansen werden niet benut.

Na de thee ging het tempo omhoog en kwamen er kansjes over en weer. Een aantal mooie reddingen van Harnold die uiteindelijk mooi de 0 kon vasthouden voor JVV.

JVV bleef ook goed voetballen en kansen waren er zeker.
Een schot van buiten het strafschop gebied werd gestopt door de keeper van PJC maar Jan Wortelboer was alert en scoorde de 0-3

Even later volgde een mooie aanval van JVV. Jan Wortelboer legde de bal goed af op Harrie Strockmeijer die rustig bleef en scoorde. 0-4

En vlak voor tijd scoorde Harrie Strockmeijer nog een mooi doelpunt vanaf de rechterkant.
Hiermee werd de eind stand PJC 3- JVV 2  0 - 5

Een goed begin voor de mannen van Jan Smit in de competitie.
Komende zondag moet JVV aantreden in Jipsingboertange tegen ASVB 4.