Eerder dit seizoen werd gewonnen met 3-1.
De opstelling zag er als volgt uit:
Danny, Arne, Drè, Jan-Willem, Tim, Jeroen, Nieck, Geert-Jan, Dennis, Roy en Dani
De wisselspelers waren Remco en Dolf

THOS was vooral in het begin gevaarlijk met de corners. Veel lange mensen die vrij konden
Gelukkig voor JVV gingen de meeste kopballen over of stond Danny op de goede plek.
Na 17 minuten was het wel raak voor de thuis ploeg.
Een aanval over de rechterkant met een voorzet op maat werd van dichtbij binnen geschoten. 1-0
inkoppen.

Al na 22 minuten spelen moest JVV noodgedwongen wisselen.
In een duel verdraaide Jeroen zijn knie.
Verder spelen was geen optie.
Remco was zijn vervanger.

Het eerste kansje voor JVV kwam half weg de eerste helft. Roy zag de doelman van THOS ver voor zijn goal staan en probeerde met een lob te scoren. Zijn poging ging net over.

Ook THOS kreeg nog een grote kans, ook nu na een corner kwam een hard schot net buiten de 16 meter. Met een perfecte redding hield Danny de schade beperkt.

En zoals het dit weekend zowel in het betaald voetbal raak was, was het ook raak bij onze wedstrijd.
Scheidsrechter  van Leeuwen zag een handsbal van Jan-Willem binnen het strafschopgebied.
Het was duidelijk geen handsbal maar de scheidsrechter beslist een penalty.
De penalty werd beheerst binnen geschoten. 2-0

JVV kreeg voor rust nog een goede mogelijkheid om te scoren. Na goed en vroeg storen gaf Tim een mooie bal op Dennis, zijn schot werd goed gepakt door de keeper van THOS.
In de tegenaanval kwam vrij snel een speler vrij te staan voor Danny, het schot belandde op de paal.
Vlak voor rust nog een aanval van de thuisploeg over de rechterkant. Een voorzet en een goede kopbal bracht de ruststand op 3-0.

Na rust was het al vrij snel THOS dat weer kon scoren. Niemand greep in toen een speler dwars door de verdediging heen liep en makkelijk kon scoren. 4-0

Na 17 minuten spelen kreeg Geert-Jan een gele kaart na een overtreding.

Even later was weer Geert-Jan in de hoofdrol. Op inzet veroverde hij de bal en met een perfect schot bracht hij de stand terug op 4-1

15 minuten voor het einde van de wedstrijd was het weer Geert-Jan die goed door ging op de keeper. De keeper van THOS kon de bal niet meer weg schieten en Geert-Jan profiteerde door goed door te lopen en te scoren. 4-2

Na dit doelpunt kwamen er wat irritaties vooral bij de thuis ploeg. THOS mocht dan ook blij zijn dat een speler niet van het veld werd gestuurd na duw en trek werk en vooral het spugen naar een speler van JVV. Iedereen zag het gebeuren behalve de scheidsrechter.

Wat de scheidsrechter wel zag was vlak voor tijd. Een overtreding in het strafschop gebied van JVV.
THOS kreeg een penalty die werd binnen geschoten. Eindstand 5 - 2