Afgelopen donderdag speelde JVV een uitwedstrijd bij de Oldambster Boys 1.

De eerste kans was al in het begin van de wedstrijd voor JVV.
Een mooie aanval en een schot van Geert-Jan dat net over ging.
Na 10 minuten spelen weer een kans voor JVV.
Een mooie pass van Dennis op Geert-Jan, maar nu greep de keeper van de thuisploeg goed in.

Half weg de 1e helft scoorde Oldambster Boys wel. Vanuit een corner werd goed binnen gekopt 1 – 0
De rest van de 1e helft gebeurde er niet veel noemenswaardig.
Alleen Tim viel uit met een blessure.
De 2e helft kreeg vooral Oldambster Boys wat kansjes en de score werd uiteindelijk opgevoerd  naar de einduitslag van 4 – 0

Zondag speelde JVV 1 thuis tegen BNC 1. Een ploeg dat lekker bovenin mee draait.
Al in de 1e minuut kon JVV op voorsprong komen.

Dani ging er vandoor met de bal en speelde 2 man uit van BNC, zijn schot werd gestopt door de keeper. In de rebound knalde Roy over het doel.

Na 4 minuten spelen was het reden tot juichen in Jipsingboertange.
Een vrije trap van Nieck kwam hoog in het strafschopgebied, Tim stond op de goede plek en schoot de 1 – 0 binnen voor JVV.

Na dit doelpunt begonnen de gasten uit Finsterwolde pas te voetballen en lieten ze ook zien waarom ze op een 5e plek staan op de ranglijst.
Een aantal aanvallen in een tijdsbestek van 15 minuten en ook veel pech (2 a 3 werden van richting veranderd of nog net aangeraakt) scoorde BNC totaal 4 keer tegen.
De rust stand was dan ook 1 – 4

Ook de 2e helft was bijna 1 richtings verkeer. De gasten liepen uit tot 1 – 7.
Na 20 minuten in de 2e helft liet JVV ook een mooie tegenaanval zien.
Jeroen had een actie waarmee hij zichzelf vrij speelde. Met een mooie lob ver buiten de 16 meter scoorde hij de 2 – 7
6 minuten later was het weer BNC dat ging scoren. De 2 – 8 was ook meteen het einde van de wedstrijd voor keeper Jan Smits die met een enkel blessure het veld moest verlaten.
In de resterende tijd scoorde BNC nog 3 keer tegen.

Eind uitslag was dan ook 2 – 11
Een wedstrijd waarin de tegenstander een maatje te groot was maar toch ook weer genoten van de tegenstand van JVV, de inzet en 2 hele mooie doelpunten.