maandag 9 november 2015

Wedde 1 - JVV 1

Na een leuke en goede pot voetbal van vorige week moest JVV 1 afgelopen zondag aantreden tegen de nummer 2 in de competitie Wedde 1. Weer een loodzware wedstrijd.
De volgende 11 spelers begonnen aan de start:
Marvin, Danny, Tim, Rick, Jeroen, Nieck, Jan-Willem, Geert-Jan, Roy, Arne en Dani
De wisselspelers waren Ferdy, Jordy en Remco.
Scheidsrechter heden middag op Sportpark Jonne Hindriks in Wedde was De heer Kuiper.

Het eerste gevaar in de wedstrijd was een vrije trap voor Wedde. Net buiten de 16 meter .
De bal werd prima langs de muur geschoten en viel binnen, na 6 minuten spelen was het 1 – 0

Na een aantal kansjes ook voor de thuisploeg kwam er een aanval over de rechter kant.
Hier kwam een voorzet uit waar kantje boord 2 spelers van Wedde buitenspel stonden.
De scheidsrechter liet door spelen en het was dan ook gemakkelijk
van dichtbij binnen te tikken 2 – 0

De eerste echte kans voor JVV kwam met 20 minuten op de klok.
Een aanval over rechts waar Jan-Willem goed naar binnen kwam. Zijn schot ging net naast het doel.
Maar al snel werd duidelijk dat het een zware middag zal gaan worden voor JVV.
In de tegen aanval scoorde Wedde zijn 3 – 0 met een afstand schot

Na 28 minuten spelen in de eerste helft kreeg Wedde een vrije trap. Ook nu ging de bal goed om de muur heen alleen stond de paal in de weg, in de rebound werd wel gescoord 4 – 0

Na dit doelpunt moest JVV noodgedwongen wisselen. Tim al begonnen aan de wedstrijd met een blessure kon niet verder spelen. Zijn plaats werd ingenomen door Jordy.

Tot aan de rust wist Wedde nog 2 keer het net te vinden. Rust stand was dan ook 6 – 0

De 2e helft was nog maar net een minuut oud en lag de bal alweer in het doel van JVV.
Een lange bal van achteruit was van dichtbij niet te missen voor een Wedde speler 7 – 0

Even later simpel bal verlies JVV een snelle counter Wedde en een goed schot 8 – 0

Enige kans wat JVV kreeg in de 2e helft kwam van de voet van Jeroen. Zijn schot ging net naast.
Veel schokkende dingen gebeurde er niet in de 2e helft.
Wedde bleef aanvallen en jagen op meer doelpunten en die kregen ze dan ook.
Voor JVV was het een kwestie van de score zo laag mogelijk te houden en proberen blessure vrij uit de ongelijke strijd te komen.
Danny werd nog vervangen door Remco en ook later verliet Rick het veld en werd vervangen door Ferdy.

De score liep uiteindelijk hoog op. De teller bleef staan op 12 – 0 voor Wedde.