maandag 4 april 2016

JVV 1 - Wedde 1 (0 - 3)

Afgelopen zondag kwam koploper Wedde op bezoek in Jipsingboertange.
In Wedde verloor JVV met 12-0, het zou weer een zware wedstrijd gaan worden want natuurlijk willen de gasten de koppositie behouden.
De opstelling van JVV:
Marvin, Rick, Danny, Geert-Jan, Nieck, Jan-Willem, Jeroen,  Roy, Christian, Drè en Tim
Wisselspelers waren Michel en Harnold

De eerste kleine kansje in de wedstrijd was voor de gasten. Na een corner kwam een schot van afstand die net naast ging. Wedde probeerde veel te schieten van afstand maar leverde verder geen gevaar op.

Na 20 minuten begon ook JVV brutaler te worden en kreeg ook wat kansjes.
Ook dit waren wat schoten van afstand.
Even later ging een speler van Wedde in de counter en ging alleen op Marvin af.
Ver buiten zijn 16 meter gebied stopte hij deze aanval goed af.
En ook een perfect schot schot van Wedde ging via de vingertoppen van de goed keepende Marvin over het doel.

Vlak voor het rust signaal was het JVV dat tot 3 keer toe een goede mogelijkheid kreeg om op voorsprong te komen.
Eerst een mooi schot van Drè die uiteen spatte op de lat.
Drè was ook betrokken bij een volgende aanval van JVV.
Via Christian kwam de bal bij Drè hij gaf de bal op de door gelopen Jan-Willem.
Een goede voorzet maar Tim schoot net naast.
De laatste kans was 2 minuten voor rust. Een aanval opgezet door Jeroen, zijn voorzet werd met een halve omhaal net naast geschoten door Christian.

Na de thee kreeg JVV meteen al in de 1e minuut een corner tegen.
Uit de corner werd van dichtbij het doel binnen geschoten. 0 – 1
Wedde kreeg in het begin ook de meeste kansen om de score uit te breiden.
Eerst een kopbal na een voorzet over gekopt en even later weer een magnifieke redding van Marvin met de voet na een hard schot van Wedde.
Moe gestreden werd Christian er uit gehaald na 15 minuten in de 2e helft.
Zijn vervanger was Michel.

Na 22 minuten spelen ging Wedde er van door aan de linker kant van het veld.
Net binnen/buiten de 16 metergebied werd een speler aangetikt.
De bal kwam nog voor het doel en werd uiteindelijk naast geschoten.
Na protesten van Wedde besloot scheidsrechter L de Rook de bal alsnog op de stip te leggen.
Protesten van JVV hadden geen zin, Wedde schoot de penalty beheerst binnen. 0 – 2

Nog geen 2 minuten na dit doelpunt ging de wedstrijd definitief op slot.
Een corner van Wedde werd goed binnen geschoten. 0 – 3
Marvin moest in het verloop nog 2 keer aan de bak.
Maar met prima reddingen bleef de score beperkt tot de 0 -3
Vlak voor tijd moest Roy met een enkel blessure nog het veld verlaten.
Harnold nam zijn plaats in.

Ook vandaag ondanks de nederlaag een prima wedstrijd dankzij een goede team inzet.
Komende zondag de derby in en tegen Sellingen.